طراحی نما
یکی از مهمترین آیتمهای یک ساختمان هست.طراحی کانسپت نما کاملاً بسته به کاربری پروژه موقعیت و لوکیشن و همجواریها و درخواست و نیاز کارفرما هست بعد از نهایی شدن کانسپت با توجه به آیتمهای گفته شده طرح اولیه شکل میگیره و بعد مهمترین آیتم بازی با حجم صفحه خط ریتم تعادل تقارن در نما هست بعد از اینکه حجم و نمای پروژه ما شکل گرفت و کامل شد میرویم برای مشخص کردن متریال تکسچر پترن و رنگ گیاهانی که میخواهیم در نما استفاده کنیم استفاده از متریال تکسچر پترن رنگ و گیاه کاملاً بسته به سبک نمایی هست که ما طراحی کردیم.
انواع سبکهای طراحی نما مدرن، پست مدرن، کلاسیک، نئوکلاسیک،رومی،اسلامی،ایرانی سنتی و... میباشد.
متریالهایی که در نما استفاده میشن عبارتند: ازانواع آجر،سنگ، میکروسمنت، بتن اکسپوز، ترموود، اکسپندد متال، پانچ متال، hpl ،نماهای کرتین وال وشیشهای، سیمان، فلاشینگ، سرامیک
به معرفی انواع کرتین وال نما شامل سیستم کرتین وال
ترمال بریک فیس کپ، سیستم کرتین وال اسکای لایت و سیستم کرتین وال اسپایدر و
سیستم کرتین وال فریم لس دارد که در ادامه به شرح هر یک می پردازیم.
انواع نماهای کرتین وال
نمای کرتین وال فریم لس ( Frameless )
نمای کرتن وال فیس کپ(face cap)
سیستم سمی فریم لس ( Semi frameless )
روش یوچنل ( U channel )
تفاوت بین سیستم های کرتینوال، در نحوه فیکس کردن شیشه در فضای مابین لامل ها است. این تفاوت در تثبیت کردن شیشه باعث متفاوت شدن ظاهر خارجی نما می شود.کرتنوال انواع و اقسام و زیادی دارد و پر کاربردترین آنها که حتما شما هم زیاد در ساختمانهای ساخته شده در کوچهها و خیابانهای اطراف محل زندگیتان دیدهاید، نماهای کرتینوال شیشهای هستند. در زیر 4 نوع مختلف از این سیستم را شرح خواهیم داد.
در نمای کرتن وال بدون فریم از درپوش در سطح خارجی نما استفاده نمیشود. از چسب های استراکچرال برای تثبیت شیشه در فضای بین لامل های استفاده میگردد. بعد از مدول بندی با لامل ها، شیشه ها مجددا در کلاف آلومینیومی قرار گرفته و در بین لامل ها تثبیت می گردد. در نتیجه سطح خارجی نسبتا یکنواختی از شیشه ایجاد میشود.
در نمای فیس کپ (درپوش دار) پس از نصب لامل های افقی و عمودی، شیشه ها بین این لامل ها نصب میشوند. سپس شیشه ها با اتصال درپوش(cap) با دماغه لامل در محل خود نصب میگردند. درپوش های مورد استفاده دارای رنگ و شکل های متنوع (مستطیل، گرد و …) و با طول عمق متفاوتی قابل اجرا هستند.
این روش ترکیبی از فیس کپ و نمای فریم لس است که ظاهر متفاوتی به نمای خارجی ساختمان می بخشد. در سیستم نیمه فریم می توان با توجه به طرح معماری به منظور تثبیت شیشه در یکی از جهات افقی یا عمودی از درپوش و در جهت دیگر چسب یا لاستیک استفاده نمود.
سیستم یو چنل را میتوان زیرمجموعه ای از نمای فریم لس یا فول فریم لس بشمار آورد با این تفاوت که در این روش از کلاف آلومینیومی دور شیشه استفاده نمیشود. با استفاده از اسپیسر مخصوص شیشه و قرار گرفتن این قطعات بصورت پازلی در فضای خالی داخل اسپیسر و استفاده از چسب استراکچرا، به نمایی مشابه با فریملس میرسیم. قیمت تمام شده این روش پایین تر از روش بدون فریم است.